FAQ - Vanliga frågor

Här har vi samlat några av våra vanligaste frågor.
Om du inte hittar svaret på din fråga, är du välkommen att kontakta oss på 0370 185 20 eller maila till info@kateha.se.
Längst ner på sidan finner du även vårt kontaktformulär.
Kan nås måndag till fredag 09:00 – 17:00

Kateha erbjuder mattor i högkvalitativ ull som finns i standardstorlekar samt gångmattor. Det går även bra att beställa i en annan storlek , färg och form än standard. Vi gör även projekt till företag och offentlig miljö. Kontakta oss vid intresse.

Alla våra mattor är producerade av ull för att vi är övertygade om att ullens egenskaper är bäst jämfört med andra material. Sedan starten har vår filosofi alltid varit att göra mattor som håller länge och som är lätta att sköta om. Ullen är central i vår värld och därför vill vi gärna sprida kunskapen vidare om ullens fenomenala egenskaper. Lär dig mer om ullens egenskaper här.

Det går att köpa våra mattor i olika länder, städer och butiker. Se våra återförsäljare på hemsidan.

Det beror på att vi säljer till butiker och hänvisar till butikernas priser. Se våra återförsäljare här.

Ja, det går utmärkt att beställa nästan alla mattor i önskad storlek, färg och form. Besök en av våra återförsäljare för att göra en beställning.

Det går utmärkt att beställa en rund matta i alla våra mattor. Beställ hos någon av våra återförsäljare. Om du är osäker hur mattan kommer att bli, är du välkommen att kontakta oss.

Våra mattor är handgjorda vilket innebär att vävarna kan ha olika tekniker och att små avvikelser kan förekomma i storlek. Vi strävar alltid efter att storleken ska vara korrekt.

Vi rekommenderar att man så fort som möjligt behandlar fläcken för att minska riskerna för en permanent fläck. I vår fläckborttagningsguide samt skötselråd kan du läsa mer om hur du ska behandla olika fläckar. Klicka här för att komma till våra skötselråd.

Om du är osäker på vilken storlek på mattan som skulle passa i ditt rum, kan du gå till en av våra återförsäljare för tips och råd eller kontakta oss. Se våra återförsäljare här.

Scroll to Top