Nyheter Kateha våren 2024

Kateha är stolta över att kunna presentera en helt ny matta till kollektionen samt nya färgkombinationer att inspireras av till 3 av våra nuvarande mattor. För dessa 3 finns möjlighet att skapa sin egen färganpassning till mattan.

För pressbilder hänvisar vi till Tres PR.

Mimic

är vår nya matta full av liv och rörelse! Skummande vågor, linnetygets vindlande veck och spritsade, syltfyllda desserter. Genom form och riktning, leker mattorna med upplevelsen av rörelse. Mattornas täta luggytor reser sig ur den slätvävda bakgrunden och skapar en sinnlig relief. Mattorna är formgivna av industridesignern Elin Tapper.
Läs mer

Allium Fox Trott

är som en Allium men rutig. En matta som syns. Med sitt klassiska rutmönster får den din inredning att vakna till liv. En perfekt matta om du vill anpassa mattan till din egen färgskala! Med nya färgkombinationer att inspireras av om du vill färganpassa mattan.
Läs mer

Allium Two Step

är rytmiskt randig, tuff och glad. Ett mönster så självklart att det är evigt, men personligt komponerat i dimensioner och färgval. En matta som syns, men som tack vare självklarheten i det geometriska mönstret ändå passar väl in i de flesta miljöer. Inspireras av nya färgkombinationer till din egen färganpassade matta eller välj en av våra!
Läs mer

Bula

är en handvävd matta i ull med invävda prickar av lugg som sticker upp som bulor ur mattans släta yta. Det oregelbundna klustret av prickar skapar en rörelse över mattan och ger en taktil känsla när man går på den. Beroende på färgval fungerar mattan både i mer stilrena miljöer och den kan också addera ett mer lekfullt inslag, t ex i ett barnrum. Inspireras till att göra din egen matta eller välj en av våra!
Läs mer

Se fler mattor och hela vår kollektion här.

Scroll to Top