Kids family

KIDS family

inbjuder till lek på mjuka och härliga handtuftade mattor i naturlig ull. Formgivaren Karin Mannerståls mönster och färger har blivit en succé hos små killar och tjejer. Nu lägger vi till två olika mini labyrinter, båda i tre olika färger, formgivna av Sara Szyber.

BARNMATTOR

FORMGIVARE

Karin Mannerstål föddes 1963 i Finspång, uppvuxen i Karlskrona, och bor sedan 30 år i kungliga Hufvudstaden. Karin gick reklamlinjen på Beckmans School of Design mellan 1986 och 1989. Hon har blivit ett känt och populärt ansikte i våra TV-rutor, framförallt som en av programledarna i ”Äntligen hemma”.

För Kateha har Karin formgivit uppskattade barnmattor sedan ett antal år, och hon blir lika glad varje gång en vuxen köper en till sig själv. Mattorna är grafiska, glada, pedagogiska och får gärna innehålla en skvätt humor.

Läs mer

FORMGIVARE - Minilabyrint

Sara Szyber är inredningsarkitekt och formgivare, utbildad vid Konstfack och driver formprojekt i samarbete med designföretag och offentliga institutioner. Sara arbetar huvudsakligen med formgivning av möbler och föremål och som curator för utställningsprojekt. Hon är ledamot i Svensk Forms styrelse.

För Kateha har Sara Szyber formgivit mattan Labyrint – ”Min inspiration till mattans motiv kommer från myten om Daidalos labyrint på Kreta och jag har alltid älskat mattor, särskilt Svarta trädgårdsmattan av Märta Måås-Fjetterström. Jag har en stark koppling till mönster och i labyrinten finns rändernas samspel som ger motivet en tydlig rumslighet. Labyrinten är klassisk samtidigt som den bär på en gåta.”

Läs mer

BILDER

STORLEKAR

Storlekar: Rally, Hopscotch 80 x 160 cm, Football, Hockey, Minilabyrint 120 x 180 cm, Earth, Minilabyrint Ø130 cm
Specialmått: Möjligt, max bredd 500 cm, max längd 2000 cm.

PRODUKTINFO

Produkt: Handtuftad matta i ren ull.
Material: Ull
Bottenväv: Bomull och polyester
Baksida material: Bomull och polyester
Baksida lim: Syntetisk latex
Antal trådar i nålen: 5
Avslutning: Handlangett
Lugghöjd: ca 10-12 mm
Total höjd: ca 20 mm
Vikt: ca 3600 g/m2

Övrig information
• Storleksvariationer på handgjorda mattor +/- 5%
• Vi använder förnyelsebara naturmaterial.
• Färgbads- och garnpartiavvikelser kan förekomma.
• Avluggning under första tiden är normalt.
• Vi rekommenderar mattunderlägg (antiglid): För minskat slitage, ökad komfort, halkskydd och enklare dammsugning.

LADDA NED

Scroll to Top